0517 43 01 01 info@notarisheeres.nl

Disclaimer

Disclaimer notaris mr. F.G. Heeres

Disclaimer


Disclaimer notaris mr. F.G. Heeres

Disclaimer

De informatie in de op de site opgenomen downloads en brochures etc., alsmede op deze site zelf, is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De geboden informatie is algemene informatie en geen juridisch advies en is niet toegespitst op een individuele situatie. Algemene informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Notaris Heeres wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af.

Deze site bevat links naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links gelegd zijn naar deze site. Notaris Heeres is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt vermeld of de kwaliteit van de geboden dienst.

Alle beelden, logo’s, teksten en andere inhoud op deze website worden beschermd door het auteursrecht en/of andere rechten van intellectuele eigendom. Reproductie en/of gebruik is slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van de rechthebbende(n).

Alhoewel Notaris Heeres al het redelijkerwijs mogelijke in het werk stelt om de site virusvrij te houden, kan zij hiervoor geen garantie geven; aansprakelijkheid voor virussen is uitgesloten.